Corona (COVID-19) og begravelse
Læs mere

Billig Bedemand i 

Greve

 

- uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet.

Danbegravelse, som bedemand i Greve, er behjælpelige med alt praktisk hvis du har mistet en af dine kære. Vi hjælper dig med en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning.

Hvad er en begravelse?

Danbegravelse som bedemand er op til 40% billigere i forhold til andre bedemænd i Greve.

Hvis du har brug for en bedemand i Greve eller omegn vil Danbegravelse hjælpe dig med en kirkelige begravelse, bisættelse eller askespredning. Hos Danbegravelse vægter vi god service højt og ønsker, at give både en god service af høj kvalitet til en billig pris. Du får mulighed for at spare op til 40% i forhold til prisen ved en traditionel bedemandsforretning.

Vi hjælper uanset om der skal være en kirkelig ceremoni for den afdøde, en borgerlig ceremoni eller måske der slet ikke skal være en ceremoni.

Med os som bedemand i Greve er det afdødes og dine ønsker, der skal opfyldes.

Start prisberegneren og spar penge
Begravelse - Bisættelse - Askespredning
Prisberegner

Kirker i Greve

Hvis der ønskes en kirkelig begravelse eller bisættelse kan man i Greve Kommune blandt andet finde følgende kirker: 

Greve Kirke har et utrolig smukt ydre, hvor den hvide kirke med rødt tag fører en tilbage til den romanske tid. Noget af det ældste ved kirken er fra år 1175 eller lige deromkring og har muligvis før det være en trækirke. Retningen på kirken er klassisk med koret mod øst og tårnet mod vest, hvor kirkeklokken har været at finde i en klokkestabel. Førhen har kirken været uden lys, da man brugte stearinlys som eneste belysning. Kirkens indre byder på mange spændende og flotte udsmykninger, som kan læses om på sognets egen side her

Johanneskirken kom på tale, da man havde behov for pladsen og blev indviet i år 1995. Projektet startede i år 1993, hvor man brugte munkesten fra Greve Kirke. Johanneskirken byder ligesom Greve Kirke på en masse udsmykninger, som eksempelvis vægtæpperne - herunder de grønne tæpper

Greve Kirke

Hvilket sogn tilhører jeg?

Som bedemand i Greve, vil Danbegravelse kunne løse alle de praktiske opgaver der måtte forekomme.

Det kan være forskelligt hvilket sogn man tilhører, men det er muligt at undersøge inde på sogn.dk. Det vil som udgangspunkt være afdødes bopæl der afgør hvilket sogn man tilhører. Både Greve kirke og Johanneskirken ligger i Greve Sogn. 

Der kan være flere ting der spiller en rolle i forhold til hvilket sogn man tilhører. Det kan blandt andet være adresse, forhold til nær familie i sognet, tidligere bopæl eller lignende.

Begravelse, Bisættelse og Askespredning

Ved dødsfald skal der tages stilling til, hvilket af følgende ønskes:

 • Begravelse
 • Bisættelse
 • Askespredning

Der er forskel på hvorvidt der ønskes en kirkelig begravelse, bisættelse eller askespredning, da de alle er forskellige fra hinanden. Vælger man en kirkelig begravelse vil den ende på kirkegården og vælger man en bisættelse vil den ende ved rustvognen. Ved den kirkelig begravelse vil man begrave den afdøde i en kiste på kirkegården og ved bisættelsen vil rustvognen køre til krematoriet, hvor urnen dernæst nedsættes i jorden. 

Ønskes ingen af de løsninger kan man få asken spredt ud over vandet, dog er der praktiske ting at forholde sig til inden dette kan lade sig gøre. Alle de praktiske ting vil Danbegravelse, som bedemand i Greve, sikre al tilladelse til heromkring efter eget ønske. Vi sikrer at du som pårørende får en bedre oplevelse i en svær tid. 

De gode råd

Det kan være svært, at bevare det store overblik efter et dødsfald, og det er ikke unormalt at stille spørgsmål som:

 • Hvad gør jeg rent økonomisk?
 • Hvordan skal begravelsen/bisættelsen forløbe?
 • Hvad skal jeg have styr på til selve begravelsen/bisættelsen? 
 • Hvad skal jeg gøre med bolig, forsikringer mm.?
 • Hvem betaler for begravelsen/bisættelsen?

Vi har lavet en huskeliste, hvor vi fortæller om alle de praktiske ting og giver gode råd efter et dødsfald. 

Bestil din bedemand i Greve

Det er yderst vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele forløbet. Du vil ligeledes holdes opdateret fra start til slut og vi håndterer alt på rette vis. Der vil være en plan samt en detaljeret aftalebekræftelse, som fremsendes til dig. 

Med Danbegravelse kan du forvente en nærværende og professionel service, hvor det er op til dig hvordan koordineringen og bestillingen af ydelserne skal ske. 

Det kan ske på følgende måder:

 • Samtale over telefonen - ring til os på telefon 72302091, så drøfter vi dine ønsker med det samme og sætter gang i planlægningen af den ønskede afsked.
 • Hjemmebesøg - ring til os på telefon 72302091 for at aftale tid og sted for en fysisk samtale, hvor alle ønsker koordineres ansigt til ansigt.
 • Online bestilling - Benyt vores prisberegner, hvor du kan beregne og bestille den ønskede afsked i ro og mag. Vi kontakter dig efterfølgende med bekræftelse og svar på spørgsmål.

Hvad koster en begravelse? 

Prisen er billig og kvaliteten er høj! Danbegravelse er en serviceminded bedemand i Greve, hvor prisen er gennemskuelig og baseret på forskellige basispakker. Det er muligt at gøre tilvalg hvis det ønskes. Læs mere om priserne på begravelse og bisættelse i Greve nedenfor:

Du er også altid velkommen til at kontakt os på telefon 72302091 for en uforpligtende snak og beregning af pris på den afsked, som du har i tankerne. Du kan ligeledes benytte vores online prisberegner. Vi ser frem til at være behjælpelige som din bedemand i Greve.

Ring til os

Har du spørgsmål, ønsker samtale eller hjemmebesøg, så kan du altid ringe til os.

Du vil altid blive betjent af en erfaren bedemand.

Tlf. 72 30 20 91

Genveje

Prisberegner

BEREGN PRISEN OG BESTIL DEN ØNSKEDE AFSKED
Miljøbevidst og billig bedemand, som sætter en stor ære i at være tilgængelig, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Du vil opleve, at alle produkter, uanset om det er kiste, urne, blomster eller andet, er af bedste kvalitet.

Kontakt

Tlf. 72 30 20 91
info@danbegravelse.dk

Hovedkontor & Administration 
Bøgeløvsvej 3
2830 Virum
(OBS!: Ny adresse)

Danbegravelse.dk ApS
CVR.: 34715246
Danbegravelse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram